Correu electrònic de classe empresarial

Bústies de gran capacitat de 50 GB que poden enviar missatges de fins a 25 MB de grandària amb contactes i calendaris compartits i protecció contra correu electrònic i malware sempre actualitzada. Creat amb Exchange, la solució tecnològica líder de correu electrònic per a empreses de tot el món. Utilitzi el seu propi domini personalitzat per a la seva adreça professional de correu electrònic, connecti's a l'Outlook per obtenir compatibilitat plena i sense connexió i accés al correu electrònic a través d'un navegador web. Disponible en el seu PC o Mac, així com en dispositius Windows Phone, iPhone, Android i BlackBerry

Reunions en línia des de qualsevol lloc

No et perdis cap reunió.
És fàcil reunir-se i comunicar-se en línia des de qualsevol lloc en el dispositiu que li vagi millor.

Emmagatzematge de documents en línia i ús compartit d'arxius

1 TB (1.000 gigabytes) d'espai en el núvol per emmagatzemar, fer còpies de seguretat i compartir arxius. L'accés als arxius es pot realitzar des de pràcticament qualsevol dispositiu.

Treballar des de qualsevol lloc

Independentment d'on es trobin els usuaris, tant en línia com fora de línia, sempre tindran accés i podran treballar amb les versions més recents dels arxius i eines que necessiten per exercir les seves funcions, pràcticament en qualsevol dispositiu.

Amb Office 365, obtindràs les aplicacions d'Office més recents i molt més

El teu Office de sempre, a qualsevol lloc