| Contacte |
Cartell Activitats Concursos Guia Díptic Enquesta Avaluació
          Pdf de l'enquesta
en català
 
XI Setmana sense Fum

Benvolguts/des companys/es,

Des del Programa Atenció Primària Sense Fum, ens adrecem a vosaltres per animar-vos a participar, un any més, a la XV Setmana Sense Fum organitzada per la semFYC i el PAPPS i que tindrà lloc del 26 al 31 de maig d’enguany. Aquest any el lema és: : “Cada vegada que ho deixes, triomfes!”

Els objectius per a aquesta edició són:

• Sensibilitzar a tota la població de la importància que té per a la salut present i futura el fet de deixar de fumar i de respirar aire lliure del fum del tabac.

• Motivar els professionals sanitaris perquè realitzin intervencions per ajudar a deixar de fumar.

• Destacar la importància que te per a la salut pública la regulació de les cigarretes electròniques.

Amb la intenció d’aconseguir la major difusió d’aquesta XV Setmana Sense Fum s’han editat díptics informatius per a pacients, propostes d’activitats i pòsters.


La recollida/introducció de dades per a l’ENQUESTA es fa directament al web, sol·licitant la teva col·laboració per poder recollir per part de cada professional el màxim nombre d’enquestes, dels pacients visitats a la consulta, excloent-hi les persones menors de 18 anys o que tinguin malalties psiquiàtriques greus.

D’altra banda, en aquesta web disposeu de tots els materials en format electrònic i de la informació dels concursos: redaccions breus en relació a l’abandonament i el de la millor imatge relacionada amb alguna activitat desenvolupada durant la celebració de la XV Setmana Sense Fum.

En finalitzar la Setmana d’aquesta edició i abans del 30 de juny, empleneu el formulari d’AVALUACIÓ per poder analitzar l’impacte i el seguiment de la XV Setmana Sense Fum, i avaluar els vostres comentaris amb l’objectiu de millorar en properes edicions. Aquest any, sense necessitat de demanar-ho, rebreu els pòsters (5 unitats) per correu postal al vostre Centre d’Atenció Primària.

Us agraïm la vostra col·laboració i us animem a participar, i a donar la màxima difusió en el vostre àmbit al llarg de tot el mes de maig i, especialment, durant la Setmana de referència (del 26 al 31 de maig 2014).

Gràcies per la vostra participació.

Barcelona, 9 d’abril de 2014

 
Societat Catalana de Medicina Familiar i Comunitària