| Contacte |
Cartell Activitats Concursos Guia   Díptic Enquesta Avaluació
      Recepta
Deixar de fumar
Guia d’ajuda
per deixar de fumar
  
Pdf de l'enquesta
en català
 


Benvolguts/des companys/es,

Com en els últims darrers anys el Programa Atenció Primària Sense Fum fa el desplegament de la setmana sense fum a Catalunya.

Ens adrecem a vosaltres per animar-vos a participar, un any més, a la XVI Setmana Sense Fum organitzada per la semFYC i el PAPPS i que tindrà lloc del 25 al 31 de maig d’enguany. Aquest any el nostre lema serà : “Vols deixar de fumar? Aquí t’ajudem. Pregunta’ns!!”,donant un clar missatge que des dels Equips d’Atenció Primària (EAP) estem disposats a ajudar.

Els objectius per a aquesta edició són:

• Sensibilitzar a tota la població de la importància que té per a la salut present i futura el fet de deixar de fumar i de respirar aire lliure del fum del tabac.

• Motivar els professionals sanitaris perquè realitzin intervencions per ajudar a deixar de fumar.

• Transmetre a la ciutadania que els EAP estem preparats per ajudar a deixar de fumar

Amb la intenció d’aconseguir la major difusió d’aquesta XVI Setmana Sense Fum s’han editat díptics informatius per a pacients, propostes d’activitats i pòsters.

Hem afegit aquest any aquesta idea de recepta per tal de que els sanitaris de l’atenció primària incloguin en el seu catàleg de serveis la prescripció de recomanacions sobre deixar de fumar per millorar la salut dels ciutadans. També dispusareu d’una xapa per colocar a la bata indicant que: “Et puc ajudar a deixar de fumar”.

La recollida/introducció de dades per a l’ENQUESTA es fa directament al web, sol·licitant la teva col·laboració per poder recollir per part de cada professional el màxim nombre d’enquestes, dels pacients visitats a la consulta, excloent-hi les persones menors de 18 anys o que tinguin malalties psiquiàtriques greus.

D’altra banda, en aquesta web disposeu de tots els materials en format electrònic i de la informació dels concursos: redaccions breus en relació a l’abandonament i el del millor vídeo relacionat amb alguna activitat desenvolupada durant la celebració de la XVI Setmana Sense Fum.

En finalitzar la Setmana d’aquesta edició i abans del 30 de juny, empleneu el formulari d’AVALUACIÓ per poder analitzar l’impacte i el seguiment de la XVI Setmana Sense Fum, i avaluar els vostres comentaris amb l’objectiu de millorar en properes edicions. Aquest any, sense necessitat de demanar-ho, rebreu els pòsters (5 unitats) i les xapes per correu postal al vostre Centre d’Atenció Primària.

Us agraïm la vostra col·laboració i us animem a participar, i a donar la màxima difusió en el vostre àmbit al llarg de tot el mes de maig i, especialment, durant la Setmana de referència (del 25 al 31 de maig 2015).

Gràcies per la vostra participació.

Barcelona, 9 d’abril de 2015

 
Programa Atenció Primària Sense Fum