Si tens problemes per visualitzar aquest mail fes clic aquí
 
@lapractclinica  
9a edició
La pràctica clínica diària i l'ús racional dels medicaments

Benvolguts companys,
Benvolgudes companyes,

Us informem que ben aviat el projecte de formació a l'atenció primària (AP) "La pràctica clínica diària i l'ús racional dels medicaments" engegarà una nova edició. Aquest programa s'adreça als professionals sanitaris (metges, infermers, farmacòlegs i farmacèutics) dels equips d'atenció primària de tot el territori català, així com als farmacèutics de les oficines de farmàcia.

El projecte s'emmarca en les línies estratègiques del Pla de Salut 2011-2015 i del CatSalut en matèria de medicaments. En aquest sentit, els 28 temes que s'oferiran inclouen l'actualització farmacoterapèutica de patologies prevalents a l'AP, ús racional del medicament orientat a la cronicitat, seguretat en l'ús dels medicaments i actualitat terapèutica. La selecció de temes ha estat consensuada amb representants de les entitats proveïdores, dels col·legis oficials de farmacèutics, CedimCat, AQuAS, Gerència de Farmàcia i del Medicament del CatSalut i farmacèutics representants de les regions sanitàries, i CAMFIC.

Aquest projecte compta amb la participació com a docents de diferents professionals que desenvolupen tasques en l'AP (metges, farmacèutics i farmacòlegs i altres professionals sanitaris). Les sessions són de 2 o 4 hores de durada i no tenen cost per part dels alumnes. Totes les sessions seran acreditades pel Consell Català de Formació Continuada de Professions Sanitàries (revisió anual).

El projecte acompleix aquest any la seva 9a edició i fins ara ha organitzat 1.355 sessions a diferents CAP de tot Catalunya, amb una assistència total de 24.100 professionals de la salut (14.071 metges, 7.455 infermers, 1.817 farmacèutics i/o farmacòlegs i 757 d'altres professions sanitàries).

En aquest enllaç hi trobareu informació detallada sobre el projecte, que esperem que segueixi sent del vostre interès, tot animant-vos a participar-hi.

Rebeu una cordial salutació.

Maria Llagostera
Coordinació Projecte
Dolors Forés
Presidenta de la CAMFiC
Barcelona, 30 de gener de 2015