Presentació Comitès Programa Comunicacions Inscripcions Contacte
Benvingudes i benvinguts a totes i tots,

Aquest és el I Congrés d’Equips d’Atenció Primària (EAP). Fa un parell d’anys que vàrem pensar que era molt important que els EAP tinguessin un espai de trobada fora del Centre d’Atenció Primària (CAP), un lloc on poder aprendre, ensenyar i compartir experiències entre totes les persones que, dia rere dia, treballen en equip, gestionen conflictes i es comuniquen constantment. Un equip que fa pinya per donar un excel·lent servei als ciutadans del nostre país. Hem treballat amb il·lusió, entusiasme i dedicació per preparar aquest congrés.

Us convidem a participar, compartir i construir entre tots la pinya sobre la qual el sistema sanitari del nostre país s’ha d’aixecar.

T’hi esperem!!!!

L’Equip organitzador
CAMFiC – AIFICC – SEAUS - AETSYS

Aquesta trobada multidisciplinària aplegarà també el XIIè Congrés de l’AIFICC. La base dels nostres congressos sempre ha estat el desenvolupament professional. Enguany, amb el lema “Fent pinya”, volem ressaltar l’esperit que necessitem en aquests moments: una base professional sòlida i emprenedora, cohesió interdisciplinària i treball en equip, un lideratge clar dins de la primària, bona comunicació i ganes de resistir els actuals temps de mancances per sortir-ne reforçats.

Desitgem que la trobada bianual que fem les infermeres de l’atenció primària sigui profitosa enguany amb l’incentiu de compartir-lo amb altres professionals de l’equip.
AIFICC